CONTACT

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of eens vrijblijvend kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Veerman Administratie B.V.
Dorpstraat 200
2761 AJ Zevenhuizen
Telefoon: 085 2 739 769
info@veermanadministratie.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
8.30 tot 17.00 uur
Buiten kantoortijden op afspraak.

Hierin is onze verantwoordelijkheid, onafhankelijkheid en geheimhoudings-plicht ten opzichte van u vastgelegd. Deze gedrags- en beroepsregels maken ook deel uit van alle aan ons verstrekte opdrachten en werkzaamheden die wij voor u verrichten. Download de laatste versie van de NOAB-gedrags- en beroepsregels:

Voor een duidelijke verhouding tussen u en ons kantoor hanteren wij  de door de NOAB opgestelde leverings-, betalings- en uitvoeringsvoorwaarden. Deze voorwaarden maken ook deel uit van alle aan ons verstrekte opdrachten en werkzaamheden die wij voor u verrichten. Download onze algemene voorwaarden hier:

Als NOAB-kantoor hebben wij ons verbonden aan een onafhankelijke klachtenregeling. U kunt deze hier downloaden:

Onze App
Hét administratiekantoor in Zevenhuizen voor MKB ondernemers, ZZP-ers en particulieren. Modern boekhouden, met ouderwetse zorg voor uw cijfers.

Wij bij Veerman zijn gek op cijfers. We rusten niet totdat uw administratie keurig op orde is, en u optimaal profiteert van fiscale voordelen. Wij maken het u graag gemakkelijk, met online programma’s en op maat gesneden advies. En met passende dienstverlening die met u meegroeit. Zodat u zich kunt richten op het ondernemen en de juiste keuzes maakt. Dat geeft rust en zekerheid.

Naast administratie en belastingzaken kunt u bij ons ook terecht voor verzekeringen, bankzaken, hypotheken en financiering. Loop gerust even binnen in ons kantoor in Zevenhuizen. Uw vaste adviseur neemt de tijd voor u. Hij kent u en weet wat er bij u speelt.

Wij bij Veerman zijn gek op cijfers. We rusten niet totdat uw administratie keurig op orde is, en u optimaal profiteert van fiscale voordelen. Wij maken het u graag gemakkelijk, met online programma’s en op maat gesneden advies.

Loop gerust even binnen in ons kantoor! Uw vaste adviseur neemt de tijd voor u. Hij kent u en weet wat er bij u speelt.

Veerman Administratie is samen met Veldsink-Veerman, tevens RegioBank, in één pand gevestigd in Zevenhuizen. Wij werken samen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële dienstverlening.

Veerman Administtratie, Veldsing en Regiobank